Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Η κατάσταση του οδικού δικτύου προς το Τρόοδος

Μόνο για οχήματα με κίνηση και τους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος και συγκεκριμένα οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους και Προδρόμου Τροόδους, λόγω παγετού που έχει σχηματιστεί στο οδόστρωμα, αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι λόγω του παγετού οι δρόμοι στο ευρύτερο οδικό δίκτυο στα ψηλότερα ορεινά του Τροόδους είναι ολισθηροί.
Όπως αναφέρεται, στους αυτοκινητοδρόμους και στις αστικές περιοχές δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα στο οδικό δίκτυο. Οδικές εργασίες που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία.
Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών δυστυχημάτων.
Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη.
Προτρέπεται το κοινό πριν τις διακινήσεις του, να ενημερώνεται για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω και των ανακοινώσεων της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, στους λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, καθώς και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου».


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: