Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Νέες τάσεις στις τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνίας (ICT ) και η εφαρμογή τους στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση

Μια πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα «Νέες τάσεις στις τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνίας (ICT) και η εφαρμογή τους στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση», διοργανώνει το Cyprus International Institute of Management - CIIM, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 στις 17:00 στις εγκαταστάσεις του CIIM στη Λευκωσία (Λεωφ. Ακαδημίας 21,  Αγλαντζιά).


Ομιλητής στη Διάλεξη θα είναι ο κ. Κώστας Αγρότης, IT Expert στη Δημόσια Υπηρεσία, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής (CCS) και μέλος του Association of Business and Administrative Computing .

Η διάλεξη θα καλύψει τα βασικά θέματα του Cloud Computing, τη χρήση του cloud και πως αυτή θα βοηθήσει μια επιχείρηση να καινοτομήσει, την ασφάλεια στο Cloud, τις βασικές τεχνολογικές τάσεις, την ανάλυση του Big Data και analytics, ενώ θα αναλυθούν ορισμοί και τυπικές αρχιτεκτονικές. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε θέματα καινοτομίας στη χρήση των μαζικών δεδομένων και αναλύσεων για την εκ νέου δημιουργία κέντρων δεδομένων των υφιστάμενων επιχειρήσεων. 

Χορηγοί της διάλεξης το Marks & Spencer/Voice La Mode και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (CCS).

Η διάλεξη είναι ανοικτή για το κοινό.


Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 22 462246 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.ciim.ac.cy.

Δεν υπάρχουν σχόλια: