Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε ποιος παραπέμπεται σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου για υπόθεση βιασμού



Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο αναμένεται να παραπεμφθεί σήμερα με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου 45χρονος Ελλαδίτης, ο οποίος είχε συλληφθεί ως ύποπτος για υπόθεση βιασμού σε βάρος 38χρονης συναδέρφου του επίσης από την Ελλάδα.


Ο 45χρονος με απόφαση του δικαστηρίου έχει αφεθεί ελεύθερος με  περιοριστικούς όρους.

Το δικαστήριο διέταξε όπως ο 45χρονος υπογράψει εγγύηση προσωπική ύψους 75 χιλιάδων ευρώ, παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, μπει στο stop list, και υπογράφει κάθε Τετάρτη 07:00- 10:00  στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου. 

Η 38χρονη, κάτοικος Πάφου, είχε καταγγείλει ότι το Σάββατο 22 Οκτωβρίου,και ενώ βρισκόταν με τον 48χρονο στο εστιατόριο όπου εργάζονται, αυτός την έσπρωξε στα αποχωρητήρια και την βίασε.

Η 38χρονη υποβλήθηκε σε ιατροδικαστή εξέταση από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου,  η οποία αποφάνθηκε ότι αυτή δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις.  

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 45χρονος από την Ελλάδα, ο οποίος προσήχθη  ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε αρχικά  εναντίον του διάταγμα κράτησης τριών ημερών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση η Αστυνομία αναμένει επιστημονική εξέταση των τεκμηρίων



kype