Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε γιατί μπούκαρε με το φίλο της στο σπίτι του Ιταλού πρώην συντρόφου της



Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε στην Πάφο στις 6 Δεκεμβρίου στις 16:40 το απόγευμα .


Πρόκειται για ζεύγος Ελληνοκυπρίων ηλικίας 38 και 34 ετών  οι οποίοι φέρεται να  επιτέθηκαν εναντίον 27χρονου Ιταλού μόνιμου κάτοικου Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία αιτία του καυγά ήταν η κατοχή φωτογραφιών της 38χρονης από το πρώην σύντροφο της και παραπονούμενο.

Η Αστυνομία αναμένεται να καταχωρήσει την υπόθεση και ακολούθως τα δύο πρόσωπα να κλητευθούν αργότερα.

Το ζεύγος παρέδωσε το τηλέφωνο που είχε αποσπάσει από τον παραπονούμενο και η Αστυνομία  αφού λάβει κατάθεση από τα δύο πρόσωπα αναμένεται να προχωρήσει σε έρευνα στο σπίτι που διαμένουν και σε όχημα.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο που φαίνεται να διατηρούσε σχέση με την 38χρονη στο παρελθόν η ίδια και ο 34χρονος συμβίος    της εισέβαλαν στο σπίτι του το απόγευμα της 6ης Δεκεμβρίου και συγκεκριμένα στο διαμέρισμα που διαμένει στην Κάτω Πάφο και τον κτύπησαν προκαλώντας του εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος του.
 
Ακολούθως του απόσπασαν την άδεια οδηγού ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ του προκάλεσαν ζημιές σε ένα tablet  και σε άλλο κινητό. 

Εναντίον της 38χρονης και του 34χρονου εξετάζονται μεταξύ άλλων υπόθεση ληστείας , συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, είσοδο σε κατοικία με σκοπό την επίθεση , απειλή και βιοπραγία και μαχαιροφορία


κυπε