Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και τον ξυλοφόρτωσεΕντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα από την Αστυνομία Λεμεσού ο 39χρονος που φέρεται, το περασμένο Σάββατο, να κτύπησε με το όχημα του 38χρονο και ακολούθως να τον ξυλοφόρτωσε, ζητώντας τα χρήματα που είχε δανείσει σε συγγενικό του πρόσωπο.

 
Εναντίον του 39χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο μέχρι και σήμερα, που εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ ανακρινόμενος έδωσε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.
 
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 10 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον παραπονούμενο, όταν ο 39χρονος μετέβη στην οικία του, αφού πρώτα τον είχε απειλήσει τηλεφωνικά, καθώς είχε μεσολαβήσει ώστε συγγενικό του πρόσωπο να λάβει από τον ύποπτο δάνειο 600 χιλιάδων ευρώ, για το οποίο δεν κατέβαλλε το τελευταίο διάστημα τις δόσεις που είχαν συμφωνηθεί.

Ο 39χρονος φέρεται να οδήγησε το όχημα του προς το μέρος του 38χρονου, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο έδαφος, ενώ ακολούθως βγήκε από το όχημα και άρχισε να τον κλωτσά και να τον γρονθοκοπεί μέχρι που εγκατέλειψε τη σκηνή.
 
Το θύμα μετέβη σε ιδιωτική κλινική όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.
 
Εναντίον του υπόπτου διερευνάται, μεταξύ άλλων, υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης του.κυπε