Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε ποιοι και που συνέβαλαν στην εξάρθρωση ομαδας διαρρηκτών



Στην εξιχνίαση δώδεκα υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην επαρχία Αμμοχώστου, προχώρησε η Αστυνομία, με την καταλυτική συνδρομή πολιτών.


Μετά από συνεχόμενες διαρρήξεις, τις τελευταίες μέρες, αυτοκίνητο θεάθηκε να πλησιάζει ένα καφενείο, με το συνοδηγό να εξέρχεται του οχήματος και να εισέρχεται εντός του καφενείου. Αμέσως οι πολίτες επενέβησαν και ακινητοποίησαν τον οδηγό του οχήματος, ενώ ο δεύτερος δράστης κατάφερε να διαφύγει.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου παρέλαβαν από τους πολίτες τον οδηγό του αυτοκινήτου. Όπως  διαπιστώθηκε, πρόκειται για 23χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον ενός ακόμα προσώπου. Ενός 18χρονου, επίσης κατοίκου χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Ανακρινόμενοι οι δύο συλληφθέντες φέρονται να ομολόγησαν τη διάπραξη συνολικά δώδεκα υποθέσεων διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην επαρχία Αμμοχώστου.

 Οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα πενθήμερης κράτησης. Το Δικαστήριο διέταξε όπως οι δύο ύποπτοι παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την επόμενη δικάσιμο, η οποία ορίστηκε για τις 21 Δεκεμβρίου 2016. Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση. 



κυπε