Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Όλες οι εξελίξεις στο δικαστήριο για το τριπλό φονικό της Λεμεσού



Σήμερα αναμένεται να αποφασίσει εάν θα καταθέσει ο κατηγορούμενος Χρίστος Θωμά 31 ετών για το φόνο των αδελφών Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και του 24χρονου Αιμίλιου Μιλτιάδους.  

 
Ο κατηγορούμενος αναμένεται να αποφασίσει εάν θα καταθέσει ο ίδιος ή όχι ενώπιον του  Κακουργιοδικείου και να απολογηθεί για το φόνο.
 
Υπενθυμίζουμε ότι στην προηγούμενη δικάσιμο ο δικηγόρος υπεράσπισης είπε πως θα διαβουλευθεί με τον πελάτη του για το κατά πόσο θα καταθέσει ο ίδιος ή όχι και το Κακουργιοδικείο όρισε νέα ημερομηνία συνέχισης της διαδικασίας την 20η Δεκεμβρίου και ώρα 09.00.
 
Το Κακουργιοδικείο, το οποίο κάλεσε τον 31χρονο σε απολογία είχε αναφέρει πως εκ πρώτης όψεως η κατηγορούσα αρχή έχει αποδείξει ότι στοιχειοθετείται υπόθεση σε όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 31χρονος κατηγορούμενος Χριστάκης Θωμά, για το φόνο των αδελφών Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή και του Αιμίλιου Μιλτιάδους.
 
Μετά και από την τελευταία μαρτυρία, συμφωνήθηκε πως δεν χρειάζεται να κληθεί στο δικαστήριο άλλος μάρτυρας κατηγορίας, με το δικαστήριο να καλεί τον κατηγορούμενο σε απολογία και σημειώνοντας ότι η  κατηγορούσα αρχή έχει εκ πρώτης όψεως αποδείξει την υπόθεση εναντίον του στις τρεις κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης.



κυπε