Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Προχειρότητα και ανευθυνότητα στην χωροθέτηση και λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην Πάφο


Δυστυχώς, ο απερχόμενος Δήμαρχος απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι μπροστά στην εξυπηρέτηση της προσωπικής του ατζέντας δεν υπολογίζει τίποτα και κανένα. 
Παρά τις υποδείξεις υπηρεσιακών του Δήμου και σχεδόν του συνόλου των Δημοτικών Συμβούλων, προχώρησε σε χωροθέτηση του Χριστουγεννιάτικου Χωριού σε μη ασφαλή περιοχή, μέσα σε εργοτάξιο και χωρίς να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες άδειες για την ασφαλή λειτουργία του.


Αποτέλεσμα, για τρεις μέρες τα παιδιά που επισκέφτηκαν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, να διατρέχουν κίνδυνο αφού για τις εγκαταστάσεις και τα παιχνίδια δεν έγιναν οι απαιτούμενοι έλεγχοι και δεν εξασφαλίστηκαν οι απαιτούμενες από την νομοθεσία εγκρίσεις.

Μετά από καταγγελίες που έγιναν στην αστυνομία από γονείς, ο Δήμαρχος υποχρεώθηκε να δώσει οδηγίες για κλείσιμο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού μέχρι να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι. Δυστυχώς η βιασύνη του απερχόμενου Δημάρχου να χρησιμοποιήσει τις γιορτές των Χριστουγέννων στην προεκλογική του καμπάνια, τον οδήγησαν σε βεβιασμένες και λάθος αποφάσεις.

Οι δημότες της Πάφου παρακολουθούν έκπληκτοι και ανήσυχοι τις απαράδεκτες ενέργειες του κ. Φαίδωνος που αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά τον ετσιθελισμό, την προχειρότητα και την ανευθυνότητα με την οποία λειτουργεί ο κ. Φαίδωνος.


13/12/2016
Εκλογικό Επιτελείο Άκη Χρυσόμηλου