Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Τραγωδία στη Μυτιλήνη. Δύο έφηβοι νεκροί μετά από πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Μυτιλήνη μετά τον τραγικό χαμό τον δύο εφήβων, τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε στη θάλασσα, στο λιμάνι. 

Το αυτοκίνητο, του οποίου διακρίνονται τα φώτα, ενώ δεν έχει πολύ μεγάλη ταχύτητα, ανεβαίνει το μικρό πεζοδρόμιο και καταλήγει στη θάλασσα. 
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν πέντε παιδιά. Ο οδηγός και ο συνοδηγός κατάφεραν να ανοίξουν τις πόρτες του αυτοκινήτου και να σωθούν, ωστόσο τρία παιδιά που κάθονταν στα πίσω καθίσματα εγκλωβίστηκαν μέσα σε αυτό. 
Ενας λιμενικός και δύο μετανάστες που βρίσκονταν στο σημείο βούτηξαν και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τα παιδιά. Τελικά κατάφεραν να σώσουν μόνο το ένα από αυτά. Τα άλλα δύο, ο 16χρονος Μάριος και η 15χρονη Δήμητρα βρήκαν τραγικό θάνατο. 
Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας 20χρονος, αδελφός του άτυχου Μάριου, ενώ στο ίδιο αυτοκίνητο, στο πίσω κάθισμα επέβαινε και ο δίδυμος αδελφός του Μάριο. Είναι το παιδί που σώθηκε. Σώος, βγήκε από το αμάξι και ένας ακόμη 20χρονος που καθόταν στη θέση του συνοδηγού. 
Πηγή: iefimerida.gr
 http://www.tsantiri.gr/ellada/binteo-ntokoumento_apo_tin_tragodia_sti_mutilini_me_tous_2_nekrous_efibous_binteo/#sthash.vaGf7pej.dpuf