Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Μαρίνος Λάμπρου. Νέος δήμαρχος Πέγειας



Σήμερα κέρδισε η Δημοκρατία, αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση ο εκλεγείς Δήμαρχος Πέγειας Μαρίνος Λάμπρου, σημειώνοντας ότι η Πέγεια κάνει μια νέα αρχή.

Οι δημότες της Πέγειας μέσα από αυτή τη γιορτή της Δημοκρατίας πήραν την απόφασή τους, αναφέρει, προσθέτοντας πως η ετυμηγορία τους είναι ξεκάθαρη και η λαϊκή εντολή που λάβαμε μας κάνει να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία,  όπως είπε.

Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο και από  αύριο το πρωί ξεκινάμε δουλειά, αναφέρει και σημειώνει πως “έχουμε πολλά να κάνουμε και το πρόγραμμά μας θα αποτελέσει για μας οδηγό για την επόμενη πενταετία”.

Ο κ. Λάμπρου αναφέρει περαιτέρω πως “η Πέγεια κάνει σήμερα μια νέα αρχή και όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να δημιουργήσουμε ένα Δήμο πρότυπο που όλοι θα μιλάνε γι’ αυτό ανά το παγκύπριο”.

Με την ευκαιρία αυτή, ο κ. Λάμπρου ευχαριστεί όλους τους δημότες της Πέγειας, είτε επέλεξαν τον ίδιο είτε κάποιον άλλο ανθυποψήφιό του.

Στέλλει, επίσης, το μήνυμα ότι θα είναι Δήμαρχος για όλους ανεξαιρέτως τους Πεγειώτες, σημειώνοντας πως “μαζί έχουμε να δώσουμε σκληρές και δύσκολες μάχες και μαζί θα τα καταφέρουμε”.

Συνεχάρη, τέλος, τους  άλλους δύο υποψήφιους, τον κ. Παντελή Χάρπα αλλά και τον κ. Νεόφυτο Ακουρσιώτη και ανέφερε  και δημόσια ότι οι γνώσεις και η βοήθειά τους είναι καλοδεχούμενες και θα αποτελέσουν για τον ίδιο πολύτιμο εργαλείο. Συγχαρητήρια έδωσε ακολούθως και σε όλους τους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους.

Ο κ. Λάμπρου ευχαρίστησε επίσης όλα τα κόμματα, τα οργανωμένα σύνολα αλλά και τους απλούς πολίτες που πίστεψαν στον ίδιο και τον   στήριξαν “σε αυτό τον αγνό και όμορφο αγώνα”.

Πρόσθεσε πως “θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας συμβουλεύει, να μας καθοδηγεί και αν χρειάζεται να μας ασκεί κριτική όπου και όταν νομίζει ότι χρειαζόμαστε βελτίωση”. 

Είναι, κατέληξε, δέσμευσή μας πως η σχέση Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτών από σήμερα περνάει σε άλλο επίπεδο.



κυπε