Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Νέος Δήμαρχος Λεμεσού ο Νίκος Νικολαϊδης



Πάνω από όλα είναι ο πολίτης και ο δημότης της Λεμεσού και η πόλη που λατρεύουμε όλοι μας, δήλωσε ο νέος Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης.


Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος, ο κ. Νικολαϊδης ευχαρίστησε τους συνδημότες του για μεγάλη τιμή, λέγοντας ότι είναι “μια μεγάλη τιμή, μια τεράστια ευθύνη και τεράστιο βάρος”.

Πρόσθεσε ότι “αναγνωρίζοντας αυτή την ευθύνη θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου και εγώ και οι συνεργάτες μου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και οι συνεργάτες της ευρύτερης κοινωνίας των πολιτών, να ανταποδώσουμε αυτή τη μεγάλη τιμή και ο μόνος τρόπος να τους υπηρετήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο είναι υλοποιώντας ό,τι εξήγγειλες κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, έχοντας υπόψη ότι πάνω από όλα είναι ο πολίτης και ο δημότης της Λεμεσού και η πόλη που λατρεύουμε όλοι μας”.

Αναφερόμενος στον ανθυποψήφιό του Ανδρέα Χρίστου, εξέφρασε την εκτίμησή του προς αυτόν, σημειώνοντας ότι η πόλη τον τίμησε, όπως τον τίμησε αναδεικνύοντάς τον Δήμαρχο δύο φορές τα τελευταία δέκα χρόνια.

“Τον τίμησε και αυτή τη φορά εξίσου μπορώ να πω, απλά μέσα από αυτή την οριακή διαφορά η πόλη θεώρησε ότι θα έπρεπε να δώσει και σε κάποιον άλλο την ευκαιρία” πρόσθεσε.

Ο κ. Νικολαϊδης ανέφερε ότι η προεκλογική περίοδος έκλεισε και ξεκινούμε όλοι μαζί για τη Λεμεσό. Είπε ότι ο κ. Χρίστου είναι ένα “τεράστιο κεφάλαιο για τη Λεμεσό όπως και όλοι όσοι προσέφεραν στη Λεμεσό τα τελευταία χρόνια, πρώην δήμαρχοι που ακόμη κινούνται και προσφέρουν στη Λεμεσό” προσθέτοντας ότι πρόθεσή του είναι να συνεργαστεί πλήρως μαζί τους, να αξιοποιήσει τις γνώσεις τους ώστε να υπηρετήσουν συλλογικά τον δημότη της Λεμεσού.

Ερωτηθείς ποιος θα είναι ο πρώτος του στόχος, ο κ. Νικολαϊδης είπε ότι “θα συζητήσουμε ό,τι είπαμε κατά την περίοδο που συζητούσαμε τις απόψεις μας και επισήμανε ότι καμία εισήγηση δεν μπορεί να υλοποιηθεί εάν δεν έχει την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρώτες, είπε, στη λίστα των προτεραιοτήτων θα είναι οι συνοικίες “και οι δυτικές και οι βόρειες και οι ανατολικές και θεωρώ ότι θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία σε αυτές, θεωρώ ότι θα πρέπει εκεί να επικεντρωθούμε και να συγκεκριμενοποιήσουμε τα σχέδιά μας για το τι μπορούμε να κάνουμε για τις συνοικίες και ασφαλώς θα προχωρήσουμε ανάλογα και για τα υπόλοιπα θέματα”.

Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσοι συνέβαλαν στην εκλογή του κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην σύζυγο και την οικογένειά του.



kype