Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Παρέμβαση των γονέων στην απεργία της ΟΣΥΠΑΗ απεργία των λεωφορείων της ΟΣΥΠΑ στην Πάφο, συνεχίζεται για δεύτερη μέρα, με τους οργανωμένους γονείς να ζητούν, όπως εξαιρεθούν τα μαθητικά δρομολόγια από την απεργία. 

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Πάφου Άντρη Σάββα, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της τονίζοντας ότι θα μπορούσαν να είχαν εξαιρεθεί τα μαθητικά δρομολόγια ώστε να αποφευχθεί η περιττή ταλαιπωρία και να μην χαθεί πολύτιμος εκπαιδευτικός χρόνος. 

Οι μαθητές είπε η κ. Σάββα  πρέπει να μείνουν έξω  από τέτοιες κινητοποιήσεις  και κάλεσε τον ΟΣΥΠΑ να βρει τρόπους ώστε να εξαιρεθούν από τα απεργιακά μέτρα όλα τα μαθητικά δρομολόγια. 

 Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων ζήτησε από το Υπουργείο Παιδείας να δει θετικά  τις απουσίες των μαθητών που δεν πήγαν σήμερα σχολείο λόγω της απεργίας των λεωφορείων   ώστε αυτές να μην καταγραφούν ως αδικαιολόγητες. Κάλεσε επίσης το Υπουργείο Παιδείας  να βρει τρόπους έτσι ώστε οι μαθητές να καλύψουν  το χαμένο εκπαιδευτικό χρόνο.