Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε την κατάσταση του οδικού δικτύουΛόγω παγετού όλοι οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος είναι ανοικτοί για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Επίσης, λόγω των βροχοπτώσεων σε όλη την Κύπρο, καλούμε τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω του βρεγμένου οδοστρώματος.
Συμβουλεύουμε τους οδηγούς όπως πριν από τις μετακινήσεις τους (ιδιαίτερα σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές) όπως ενημερώνονται από τις Αστυνομικές Ανακοινώσεις για την επικρατούσα κατάσταση στο οδικό δίκτυο.

Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών θα γίνονται άμεσα και σε ζωντανό χρόνο στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης και στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com.

Οι δρόμοι Κακοπετριάς – Καρβουνά, Κακοπετριάς –Πεδουλά – Pinewood και Πεδουλά – Προδρόμου, λόγω χαλαζόπτωσης έχουν καταστεί ολισθηροί. Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. 


Λόγω παγετού ο δρόμος Πλατρών – Τροοδίτισας και οι δρόμοι που οδηγούν (Από Αγρό) προς Κυπερούντα και Παπούτσα, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.