Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Σήμερα οι τελικές αγορεύσεις για το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ


Με τις τελικές αγορεύσεις συνεχίζεται σήμερα στις 9 το πρωί, μετά από διακοπή ενάμισι περίπου μήνα, στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο, η υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου.


Το δικαστήριο στην τελευταία δικάσιμο ανέφερε πως μετά από 209 έγγραφα που κατατέθηκαν και χιλιάδες σελίδες τεκμηρίων, στη σημερινή και στις επόμενες δικάσιμες  θα γίνουν οι τελικές εισηγήσεις των δύο πλευρών, των συνηγόρων υπεράσπισης των πέντε κατηγορούμενων και της κατηγορούσας αρχής, που εκπροσωπείται από τον Ανώτερο Δικηγόρο της Δημοκρατίας Νίνο Κέκκο και τον Δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου.

Μετά τις αγορεύσεις των δύο πλευρών θα οριστεί ημερομηνία για την ανακοίνωση της απόφασης. 

Η σημερινή δικάσιμος αναμένεται να ξεκινήσει με την αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου Γιώργου Μιχαηλίδη, δικηγόρου Χρίστου Χατζηλοίζου.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι Γιώργος Μιχαηλίδης, Φειδίας Σαρίκας, Ευστάθιος Ευσταθίου, Βάσος Βασιλείου και Γιώργος Σιαηλής. 

Και οι πέντε αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση και ανέφεραν ενώπιον του Κακουργιοδικείου ότι δεν χρηματίστηκαν ποτέ.
 
Οι Γιώργος Μιχαηλίδης, Φειδίας Σαρίκας και Βάσος Βασιλείου κατέθεσαν ενόρκως στο Κακουργιοδικείο Πάφου ενώ οι Ευστάθιος Ευσταθίου και Γιώργος Σιαηλής προχώρησαν σε ανώμοτη δήλωση.



κυπε