Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε ποιος παραδέχτηκε άσεμνη επίθεση σε βάρος ανήλικης



Συνεχίστηκε  σήμερα ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο,  η υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης στην Πάφο. 


Τη νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού ηλικίας 6 χρόνων διερευνά η Αστυνομία μετά από σχετική καταγγελία.

Ύποπτος είναι 36χρονος από την Πάφο  ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία παρενόχλησε σεξουαλικά το μικρό κοριτσάκι και ακολούθως στο πλαίσιο των ανακριτικών ερευνών παραδέχτηκε μερικώς ενοχή. 

Το δικαστήριο όρισε την  συνέχιση της υπόθεσης στις 12.1.2017 και όπως μέχρι τότε ο 36χρονος παραμείνει υπό κράτηση.  

Σήμερα ο 36χρονος που έχει συλληφθεί για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης 6χρονης στην Πάφο μετά την παραπομπή του σε απευθείας δίκη στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου ,παρουσιάστηκε  στο Κακουργιοδικείο. 

Στην σημερινή δικάσιμο κατηγορήθηκε γραπτώς . Ο 36χρονος αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες αυτή της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης και στην άσεμνης επίθεσης σε βάρος της 6χρονης. 

Ο 36χρονος παραδέχτηκε ενοχή στην κατηγορία της άσεμνης επίθεσης σε βάρος της 6χρονης ενώ επιφύλαξε την 12η Ιανουαρίου του 2017 να απαντήσει  παραδοχή ή μη στην κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης ο  36χρονος συνελήφθη  το απόγευμα της 26ης Οκτωβρίου με δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Το κοριτσάκι ανέφερε στους γονείς του τι είχε συμβεί στο σπίτι του 36χρονου στις 13 Οκτωβρίου. Από εκείνη την ημέρα είχε αλλάξει εντελώς η συμπεριφορά της και οι γονείς  προβληματίστηκαν έντονα  προσπαθώντας να εντοπίσουν τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία το κοριτσάκι είχε μεταβεί  στο σπίτι των γονιών του 36χρονου μαζί με την κοπέλα που την φροντίζει, όταν οι γονείς της απουσίαζαν.

Η μικρή ανέφερε στην οικογένεια της ότι ο 36χρονος γιος της  οικογένειας την  παρέσυρε  σε δωμάτιο του σπιτιού και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Η διαδικασία στο Κακουργιοδικείο Πάφου διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.



κυπε