Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Δείτε γιατί τραυματίστηκε αστυνομικός στη ΛάρνακαΣτη Λάρνακα ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να ακινητοποιήσει αλλοδαπό που έκλεψε από υπεραγορά έξι μπουκάλια ουίσκι χωρίς να πληρώσει.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες άνδρας από τη Ρουμανία πήγε σε υπεραγορά στην Λάρνακα, πήρε έξι μπουκάλες ουίσκι αξίας 14.90 η μία, τις έβαλε σε πλαστική σακούλα και έφυγε χωρίς να πληρώσει.
 
Ο αλλοδαπός έγινε αντιληπτός από υπαλλήλους της υπεραγοράς και ακινητοποιήθηκε ενώ ειδοποιήθηκε το Τμήμα Μικροπαραβάσεων της Αστυνομίας Λάρνακας, μέλη του οποίου μετέβησαν στο χώρο και συνέλαβαν τον άνδρα που μεταφέρθηκε μαζί με τις κλοπιμαίες μπουκάλες στα γραφεία του Τμήματος.
 
Ωστόσο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα γραφεία του Τμήματος Μικροπαραβάσεων, ο Ρουμάνος  παρουσίασε συμπτώματα στέρησης εξαρτησιογόνων ουσιών, αφού πρόκειται για χρόνιο χρήστη ναρκωτικών.
 
Ο άνδρας δεν συνεργαζόταν καθόλου με την Αστυνομία και κτυπούσε τα χέρια και τα πόδια του στους τοίχους του γραφείου. Αστυνομικός του Τμήματος προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον αλλοδαπό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
 
Η Αστυνομία κάλεσε ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας το οποίο και παρέλαβε τον αλλοδαπό, τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικού όπου του παραχωρήθηκε ιατροφαρμακευτική αγωγή και ηρεμιστικό.
 
Ο αστυνομικός μετέβη επίσης στο Νοσοκομείο όπου αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα τέταρτου μετακαρπίου αριστερού χεριού. Οι γιατροί τοποθέτησαν το χέρι του αστυνομικού σε γύψο και του παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας.
 
O αλλοδαπός συνελήφθη από την Αστυνομία με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου.κυπε