Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Την λήστεψαν έξω από τράπεζαΣε πλήρη κινητοποίηση τέθηκε το μεσημέρι το ΤΑΕ Λευκωσίας, για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών ληστείας, με θύμα 50χρονη, που διαπράχθηκε σήμερα, γύρω στις 12.30μ.μ., έξω από κατάστημα εμπορικής τράπεζας, στο Στρόβολο.

          Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η 50χρονη κατευθυνόταν πεζή προς το κατάστημα της τράπεζας, όταν τρία άγνωστα της πρόσωπα της επιτέθηκαν. Αφού χρησιμοποίησαν σωματική βία, της απέσπασαν την τσάντα που κρατούσε και τράπηκαν σε φυγή τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.
          Από την επίθεση, η 50χρονη τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.
          Σύμφωνα με την παραπονούμενη, εντός της τσάντας που κατάφεραν να αποσπάσουν οι τρεις δράστες, βρισκόταν μεγάλο χρηματικό ποσό και αριθμός επιταγών, τα οποία αποτελούν τις εισπράξεις της εταιρείας όπου εργάζεται. 
          Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης Λευκωσίας, μετέβησαν στη σκηνή, όπου διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια.
          Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση
 
 
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ