Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Το αστυνομικό δελτίο



Διάταγμα αποκλεισμού από τους αθλητικούς χώρους.
Αναφορικά με χθεσινό Αστυνομικό Δελτίο που αφορούσε σύλληψη 26χρονου για υπόθεση βίας στα γήπεδα, αυτός κατηγορήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, ενώ ορίστηκε η ακρόαση της υπόθεσης στις 27 Σεπτεμβρίου, 2017. Επίσης, το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού του από τους αθλητικούς χώρους μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας.

 
Προσωποκρατήσεις
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σήμερα διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μαχαιροφορίας και πρόκλησης τραυματισμού.
          Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
 
 Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον 19χρονου κατοίκου Λευκωσίας, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών από αυτοκίνητα.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας διερευνά την υπόθεση.
 
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σήμερα διάταγμα μονοήμερης κράτησης εναντίον 45χρονου και 53χρονου, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πιστολιού, εκβίασης και απαίτησης περιουσίας με απειλές με σκοπό την κλοπή. 
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Πισσουρίου διερευνά την υπόθεση.
 
Ποινική Καταδίκη
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας καταδίκασε σήμερα σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών, 62χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος με στερημένη άδεια.
 
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 25 ημερών, σε 22χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος, χωρίς να καλύπτεται από ασφάλεια.
          Στον 22χρονο επιβλήθηκε επίσης στέρηση άδειας οδηγού για περίοδο πέντε μηνών.
 
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ