Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Άγγιξε τους 45 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην Λευκωσία


Θερµή αέρια µάζα µε θερµοκρασίες πολύ πάνω από τα κανονικά εποχής θα συνεχίσουν να επηρεάζουν την περιοχή.


Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστούν τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλές νεφώσεις. 

Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 24 στα παράλια και στους 23 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 43 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 36 στα παράλια και στους 35 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστούν τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλές νεφώσεις. 

Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία αναµένεται να σηµειώσει σταδιακά αισθητή πτώση.

Οι θερµοκρασίες που καταγράφηκαν σήµερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευµα ήταν: