Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Δείτε ποια γέννησε και πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια



Γυναίκα από τη Ρουμανία, 33 ετών, γέννησε μόνη της στο σπίτι της στο Δάλι, ισχυρίζεται όμως ότι το βρέφος ήρθε στον κόσμο νεκρό και γι’ αυτό το πέταξε στα σκουπίδια.
Λόγω επιπλοκών κατέληξε στο Νοσοκομείο όπου αποκαλύφθηκε η απίστευτη αυτή υπόθεση, με την Αστυνομία να διερευνά απόκρυψη τοκετού και άλλα αδικήματα μη αποκλειομένου οτιδήποτε.

Η γυναίκα επισκέφθηκε προχθές στις 7 το απόγευμα το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με επιπλοκές μετά τη γέννα. Όπως είπε, γέννησε στις 3 Ιουλίου στις 3 το πρωί μόνη της στο σπίτι της στο Δάλι. Ανέφερε στους γιατρούς ότι ένιωσε έντονους πόνους, στη συνέχεια έσπασαν τα νερά με αποτέλεσμα να γεννήσει μόνη και αβοήθητη.

    Όπως διαπίστωσε, το βρέφος ήταν νεκρό και γι’ αυτό το τύλιξε σε μια πετσέτα και το πέταξε σε κάλαθο σκουπιδιών που γειτνιάζει με την κατοικία της. Δεν έδωσε άλλες εξηγήσεις για το πώς γέννησε ούτε και για τον πατέρα του παιδιού.

    Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας μετέβησαν στο Νοσοκομείο και συνάντησαν την 33χρονη, η οποία νοσηλεύεται στη γυναικολογική κλινική. Τους ανέφερε όσα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα, ενώ δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες