Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Απόπειρα φόνου στην Πάφο


Ρουμάνος ηλικίας 42 ετών νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πάφου με σοβαρό τραύμα στο θώρακα μετά από διαπληκτισμό που είχε με 56χρονο συμπατριώτη του με τον οποίο διαμένουν στο ίδιο διαμέρισμα στην συνοικία του Μούταλου.
 
Ο 56χρονος έχει συλληφθεί ως ύποπτος για απόπειρα φόνου. Με βάση μαρτυρίες και πληροφορίες που συγκέντρωσε η Αστυνομία, ο 56χρονος ενοχλήθηκε όταν επέστρεψε στο σπίτι ο συγκάτοικος του, μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα και άρχισε να κάνει φασαρία.
 
Μετά από έντονη λογομαχία που είχαν ο 56χρονος φέρεται να άρπαξε ένα μπαστούνι του γκολφ με το οποίο κτύπησε τον 42χρονο με αποτέλεσμα το μπαστούνι να μοιραστεί στα δυο και ο 56χρονος να καρφώσει το σιδερένιο τμήμα του μπαστουνιού στο πλευρό του συμπατριώτη του. Ο ίδιος πάντως μετά την σύλληψη του ισχυρίστηκε ότι το θύμα, έπεσε πάνω στο σπασμένο μπαστούνι που κρατούσε και ότι πρόκειται για ατύχημα. Ο 56χρονος συνελήφθη ενώ το θύμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αφού έχει επηρεαστεί ο πνεύμονας του, και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Πάφου. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται σοβαρή αλλά εκτός κίνδυνου.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ