Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Δείτε πόσα πλήρωσαν οι μετανάστες για να φτάσουν από την Τουρκία στον Πωμό



Μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς με λεωφορεία της Πολιτικής Άμυνας οι 85 μετανάστες  ανάμεσα τους και 11 ανήλικα παιδιά που κατέφθασαν στην Τοποθεσία Παράδεισος στην θαλάσσια περιοχή του Πωμού .


Σύμφωνα με την Αστυνομία οι 85 μετανάστες θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις ενώ ακολούθως θα καταγραφούν τα στοιχεία τους και θα εξεταστεί από την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης κατά πόσο κάποιοι εξ αυτών είναι απαγορευμένοι μετανάστες.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Κράτους τέθηκαν σε άμεση κινητοποίηση  στις 13:45  μετά από πληροφορία που λήφθηκε για άφιξη μεταναστών στην παραλία της Τοποθεσίας Παράδεισος στην θαλάσσια περιοχή του Πωμού.


Συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς η Αστυνομία Πάφου τις εξετάσεις προκειμένου να διαφανεί κατά πόσο ανάμεσα στους 85 Σύριους μετανάστες βρίσκεται και ο διακινητής. 

Ανακρινόμενοι οι μετανάστες που αφίχθησαν γύρω στη 1.45 σήμερα το μεσημέρι,  με βάρκα στην τοποθεσία Παράδεισος έδαφος Πωμού ανέφεραν στις ανακριτικές αρχές πως απέπλευσαν από Λιμάνι της Τουρκίας το βράδυ της Τετάρτης πληρώνοντας στον διακινητή το ποσό των 2 χιλιάδων δολαρίων ο καθένας.



κυπε