Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Ο καύσωνας στην Κύπρο συνεχίζεται


Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερµός. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα νότια και τα δυτικά παράλια µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη αλλά σύντοµα στα δυτικά, τα βόρεια και τα νότια παράλια θα καταστεί λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και αργά το απόγευµα στα δυτικά παράλια, ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά ενδέχεται να παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα ανατολικά, λίγο ταραγµένη στα νότια και λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα νότια και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 20 βαθµούς στα δυτικά παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει την Τετάρτη πτώση, ενώ την Πέµπτη και την Παρασκευή δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.