Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Νέες αποκαλύψεις Φαίδωνα



Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέρμα δηλώνει ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, ο οποίος αποκάλυψε ότι θα αποστείλει επιστολή στις Εποπτικές Αρχές ζητώντας τους να ερευνήσουν ύποπτες, κατά την έκφραση του, εισφορές σε αθλητικά σωματεία και πολιτικό κόμμα.

Μιλώντας στον ACTIVE 107,4 & 102,5 ο κ. Φαίδωνος ανέφερε ότι «μπορεί κάποιοι να κατέληξαν στης φυλακής τα σίδερα για το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ, υπάρχουν όμως ακόμη πτυχές της υπόθεσης που δεν ερευνήθηκαν», ενώ παράλληλα έθεσε εκ νέου το θέμα της επιταγής που εκδόθηκε στο όνομα του σωματείου της Αλκής.
Η επιταγή ύψους €100.000 δόθηκε από την κατασκευαστική εταιρεία Λοΐζος Ιορδάνου Constructions Ltd, η οποία ανέλαβε λίγες ημέρες μετά την δεύτερη φάση του αποχετευτικού ως κοινοπραξία Χ.Π.Θ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΤΔ & LOIZOS IORDANOU CONSTRUCTION LTD, το 2008.

Ο Δήμαρχος Πάφου αποκάλυψε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα προχωρήσει στην αποστολή επιστολής στις Διωκτικές Αρχές, προκειμένου να  ζητήσει εκ νέου διερεύνηση. Χορηγίες δόθηκαν και σε άλλα αθλητικά σωματεία της Πάφου με συγκεκριμένους παράγοντες στην ηγεσία.
Ο κ. Φαίδωνος εξέφρασε την άποψη ότι υπάρχουν και άλλοι πρώην αξιωματούχοι, οι οποίοι εμπλέκονται στο διαμοιρασμό των λαφύρων πέραν των καταδικασθέντων για την υπόθεση, ενώ εκτός των αθλητικών σωματείων, χορηγία ύψους € 35.000 δόθηκε και σε συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα. Το ποσό κατατέθηκε παραμονές της υπογραφής του συμβολαίου από την ίδια κοινοπραξία.