Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Δείτε που και από ποιον σημειώθηκε επίθεση και ληστεία


Επίθεση εναντίον υπαλλήλου υποδοχής ξενοδοχείου που βρίσκεται στην παραλιακή περιοχή Ορόκλινης, από άγνωστο άνδρα ο οποίος έκλεψε το ποσό των 130 ευρώ, σημειώθηκε γύρω στις δύο σήμερα τα ξημερώματα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης από τον 86χρονο Τουρκοκύπριο νυχτερινό υπάλληλο του ξενοδοχείου, ότι λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα κατέβηκε από μικρό αυτοκίνητο ενοικιάσεως, αγνώστων λοιπόν στοιχείων, ένας γεροδεμένος άνδρας ύψους περίπου 1.85μ.
 
Ο άνδρας που είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με τη φανέλα που φορούσε, εισήλθε στην αίθουσα υποδοχής, πήρε ένα ξύλο που βρήκε εντός του ξενοδοχείου, κτύπησε τον υπάλληλο και αφού τον καθήλωσε, έκλεψε από το συρτάρι του γραφείου το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ. Σύμφωνα με την καταγγελία ο άγνωστος άνδρας μίλησε στον υπάλληλο υποδοχής του ξενοδοχείου στην κυπριακή διάλεκτο.
 
Στη συνέχεια ο άγνωστος άνδρας διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ωστόσο οι κινήσεις του καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει το ξενοδοχείο.
 
Ο υπάλληλος πρόταξε το χέρι του για να αμυνθεί από το κτύπημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του χεριού του.  
 
Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ