Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Δείτε σε πόσους πέρασαν χειροπέδες για διάρρηξη οικίας στην Πάφο


Στη σύλληψη έξι προσώπων για διευκόλυνση των ανακρίσεων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου μεταξύ των ωρών 01:00- 02:00 στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας.
 
Συγκεκριμένα, χθες βράδυ καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 48χρονο τουρίστα ότι μεταξύ των ωρών 19:00 και 22:00 της ίδιας μέρας διαπράχθηκε διάρρηξη της έπαυλης που ενοικιάζει σε χωριό της επαρχίας Πάφου και κλάπηκαν από αυτή διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.
 
Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε συγκεκριμένη μαρτυρία, βάσει της οποίας μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα σε οικία στην Πάφο.
 
Κατά την έρευνα εντοπίστηκε μέρος των κλοπιμαίων της πιο πάνω διάρρηξης, τα οποία αναγνώρισε ο παραπονούμενος. Οι έξι ένοικοι της οικίας, τρεις γυναίκες και τρεις άντρες, που ήταν παρόντες κατά την έρευνα, συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση.
 
Στην οικία εντοπίστηκε επίσης μεγάλος αριθμός ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, όπως φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και τηλεοράσεις, για τα οποία διερευνάται το ενδεχόμενο να αποτελούν προϊόν κλοπής. 
 
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.
 
Πηγή ΚΥΠΕ