Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

'Πετούσε" με την μοτοσικλέτα του


Εκστρατεία για πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων, πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ωρών 1 μ.μ. – 7 μ.μ. χθες, από μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών του Αρχηγείου Αστυνομίας, συντονισμένη επιχείρηση στην επαρχία Αμμοχώστου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν συνολικά 112 καταγγελίες για τροχαία αδικήματα, εκ των οποίων οι 24 αφορούσαν οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας και οι 21 αφορούσαν παραβίαση σήματος τροχαίας.   
Επίσης, 28χρονος οδηγός μοτοσικλέτας εντοπίστηκε γύρω στις 7 το απόγευμα, να οδηγεί με ταχύτητα 232 ΧΑΩ αντί 100 ΧΑΩ, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας (Λατσιά). Ο 28χρονος καταγγέλθηκε, επίσης, για αμελή και απερίσκεπτη οδήγηση, παραβίαση σήματος τροχαίας, οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς ασφάλεια, καθώς και για άλλα τροχαία αδικήματα.   
Παράλληλα, στο πλαίσιο της Οδικής Αστυνόμευσης – Road Policing, εντοπίστηκε 44χρονος στη Λευκωσία, εναντίον του οποίου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούν 73 εντάλματα προστίμου και παραπέμφθηκε στο αρμόδιο γραφείο για τα περαιτέρω.    Επιπρόσθετα, σε δύο περιπτώσεις στην επαρχία Αμμοχώστου, καταγγέλθηκαν οδηγοί, αφού στα οχήματα τους εντοπίστηκαν συνολικά δύο ρόπαλα και μία σιδερογροθιά.