Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Ο καιρός στην Κύπρο μέχρι το Σαββατοκύριακο


Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέτριοι, 4 μποφόρ, και το απόγευμα τοπικά στα νότια παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ.
 
Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια, βόρεια και τα ανατολικά παράλια, και γύρω στους 30 βαθμούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με την θερμοκρασία να σημειώνει σταδιακά μικρή άνοδο.