Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Δείτε ποιον και που τσακωσαν με μεγάλη ποσότητα κάνναβης


Στο Αεροδρόμιο της Λάρνακας συνελήφθη πριν από λίγη
ώρα 33χρονος Ελληνοκύπριος, καθώς εντοπίστηκαν στις αποσκευές του 28 συσκευασίες με περίπου 500 γραμμάρια κάνναβη στην καθεμία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 33χρονος επέστρεφε στην Κύπρο από τις Βρυξέλλες και έπειτα από έλεγχο στις αποσκευές του, εντόπισαν τα 15 κιλά κάνναβης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 33χρονος Ελληνοκύπριος κλήθηκε για ανάκριση. Για την ίδια υπόθεση κλήθηκαν και δύο Ελληνοκύπριοι οι οποίοι φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση. 
Σύμφωνα με δηλώσεις της Αστυνομίας στον 33χρονο είχε στηθεί καρτέρι από την ΥΚΑΝ καθώς είχαν αποκτήσει πληροφορίες για τις ενέργειας του από πριν. Έξω από το αεροδρόμιο συνελήφθη ακόμη ένας 35χρονος που φέρεται να έχει σχέση με την υπόθεση.
Για την ίδια υπόθεση, η αστυνομία έστησε καρτέρι σε  δύο πρόσωπα έξω από τα διαμερίσματα τους στην Ελεύθερη Αμμόχωστο, καταφέρνοντας να συλλάβει τον ένα εξ αυτών, 22 χρονών.
Το άλλο πρόσωπο, 35 χρονών, ήταν στο αυτοκίνητο του με την γυναίκα του και κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας. Η γυναίκα του έδωσε την συγκατάθεση της για έλεγχο στο σπίτι τους με την αστυνομία να βρίσκει ίχνη ναρκωτικών ουσιών και χρηματικό ποσό πέραν των 20 000 ευρώ.
Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.  

Sigmalive