Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Μαχαίρωσαν Κύπριο στη Βρετανία


Ενενηντάχρονος Κύπριος μαχαιρώθηκε πισώπλατα μέρα-μεσημέρι, κοντά στο πάρκο Oakmere στο Χερφορντσάιρ, σύμφωνα με το parikiaki.com. 
 
Συγκεκριμένα, περίπου στις 13:30, ο Κύπριος από το Cheshunt, καθόταν σε παγκάκι, περιμένοντας να συναντήσει τον εγγονό του, όταν δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι. 
 
Προς το παρόν η Αστυνομία δεν μπορεί να εντοπίσει τα ίχνη του δράστη, ούτε τα κίνητρά που τον οδήγησαν στην συγκεκριμένη πράξη. 
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη ένα ηλιόλουστο μεσημέρι όπου πολλοί κάτοικοι της περιοχής απολάμβαναν τον καλό καιρό στην περιοχή, ενώ καλεί όποιον έχει πληροφορίες για το συμβάν ή υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας, βλέποντας κάποιον να βγαίνει τρέχοντας από το πάρκο, να επικοινωνήσει με τις Αρχές. 
 
«Αυτού του είδους τα εγκλήματα είναι εξαιρετικά ασυνήθιστα στο συγκεκριμένο σημείο», είπε ο αστυνομικός που διερευνά την υπόθεση, τονίζοντας ότι η Αστυνομία έσπευσε αμέσως στο σημείο.
 
Ο άτυχος 90χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο, αναρρώνοντας από τα τραύματα. 
 
Η Αστυνομία καλεί όποιον έχει πληροφορίες για το περιστατικό, να επικοινωνήσει στη γραμμή έκτακτης ανάγκης 101, αναφέροντας τον κωδικό J3/17/944.
Εναλλακτικά, μπορεί να προχωρήσει σε ανώνυμη καταγγελία στον αριθμό 0800 555 111 ή να στείλει τις πληροφορίες στη σελίδα www.crimestoppers-uk.org.