Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Ιατρικό εξοπλισμό παρέδωσε στο Νοσοκομείο Λεμεσού η Δρ Ελένη Σταύρου

Ιατρικό εξοπλισμό παρέδωσε στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, η υποψήφια βουλευτής του ΔΗΣΥ Δρ Ελένη Σταύρου, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης, για τη μάχη που δίνουν καθημερινά για αναχαίτιση της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, η Δρ Ελένη Σταύρου  παρέδωσε δέκα οξύμετρα, ένα αναπηρικό καροτσάκι, καθώς και καφετιέρες για τα μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου, τα οποία επιδεικνύοντας απίστευτο επαγγελματισμό, συνεχίζουν τον αγώνα για διαφύλαξη του υπέρτατου αγαθού της υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δωρεά εντάσσεται στο πλαίσιο της εξαγγελίας της υποψήφιας βουλευτού, για διάθεση των χρημάτων τα οποία προορίζονταν για δημιουργία εκλογικού επιτελείου, για τις ανάγκες των συμπολιτών μας, ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.

Παράλληλα η Δρ Σταυρού, ως Πρόεδρος της οργάνωσης «Ασπίδα Ανηλίκων» απένειμε το Παράσημο Αλτρουισμού στους επικεφαλής των Θαλάμων Φροντίδας Κρουσμάτων covid-19, του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, ευχαριστώντας τους για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν και μάλιστα σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε μπροστά στη δική σας αυτοθυσία, δήλωσε χαρακτηριστικά η Δρ Ελένη Σταύρου, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για του δικούς μας ήρωες, οι οποίοι όπως είπε, μακριά από τις οικογένειες και τα σπίτια τους, παραδίδουν καθημερινά σε όλους μας μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: