Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Την εκτέλεσε με κοντόκαννη καραμπίνα ο πρώην σύντροφός της


Ότι η 41χρονη Βίκυ φοβόταν για τη ζωή της και έλεγε σε στενούς της ανθρώπους ότι μπορεί ακόμα και να την σκοτώσει ο πρώην σύντροφός της, ανέφερε με κλάματα στα μάτια η στενή φίλη και δικηγόρος της άτυχης γυναίκας. 

Τα όσα περιγράφει ότι γίνονταν όλο αυτό το διάστημα αλλά και όσα λέει ότι έγιναν χθες το βράδυ, στο τσιπουράδικο της οδού Παπάφη στη Θεσσαλονίκη, συγκλονίζουν.
Ο άνδρας φέρεται να εισέβαλε στο κατάστημα έχοντας κρυμμένη την κοντόκαννη καραμπίνα στο μπουφάν του. Προσπέρασε τον κόσμο που καθόταν στα τραπέζια και μόλις βρήκε την κατάλληλη στιγμή, πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα τη γυναίκα και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του δίνοντας τέλος στη ζωή του. 

Όπως λέει η φίλη και δικηγόρος της 41χρονης μητέρας τριών παιδιών, η γυναίκα είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να απαλλαγεί από τον πυγμάχο που συνεχώς προκαλούσε επεισόδια και προβλήματα.

«Είχαν σχέση τρία χρόνια και είχαμε κάνει ασφαλιστικά μέτρα τον Ιανουάριο. Εκείνη την ώρα γυρνούσα στο σπίτι και άκουσα τον δεύτερο πυροβολισμό και πίστεψα ότι μπορεί να ήταν αυτός. Ο κόσμος βγήκε έξω, η μία της η κόρη είχε αίματα στην μπλούζα και η πιο μικρή μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε ‘’πυροβόλησαν την μαμά’’», αναφέρει. 
Σύμφωνα με όσα έμαθε και περιγράφει, ο δράστης μπήκε στο κατάστημα με την καραμπίνα κρυμμένη στο μπουφάν του, προσπέρασε τον κόσμο και μόλις η Βίκυ μπήκε στην κουζίνα την ακολούθησε και την πυροβόλησε εξ επαφής, μπροστά στην κόρη της που τραυματίστηκε ελαφρά. 

Όλη η γειτονιά της Παπάφη είναι συγκλονισμένη από την δολοφονία της 41χρονης ενώ όλοι μιλώντας για τον δράστη περιγράφουν έναν άνθρωπο κτητικό που προκαλούσε συνεχώς καυγάδες.

Μάλιστα, όπως λένε πολλοί κάτοικοι που γνώριζαν καλά την Βίκυ, προσπαθούσε για τουλάχιστον έναν χρόνο να ξεκόψει από αυτόν, ωστόσο αυτός δεν το δεχόταν. 
Άκουσα πυροβολισμούς και νόμιζα ότι γίνεται πόλεμος», λέει γυναίκα η οποία μένει πάνω από το κατάστημα, αναφέροντας ότι ο πυγμάχος δεν άφηνε σε ησυχία την 41χρονη.

Στενοί φίλοι της 41χρονης Βίκυς, οι οποίοι είναι σοκαρισμένοι, ήρθαν σήμερα το πρωί στο καφέ - τσιπουραδικο που διατηρούσε και δολοφονήθηκε, για να μαζέψουν μερικά προσωπικά της αντικείμενα.

«Ο άνθρωπος είχε πολλά προβλήματα. Έβγαλε περίστροφο, με τα δύο παιδιά μέσα στο μαγαζί και η μικρή είχε "Άγιο" που την πήρε ξώφαλτσα. Υπήρχε μεγάλη ένταση και είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Ο άνθρωπος ήταν ψυχοπαθής και δεν μπορούσε να χωνέψει την απόρριψη. Δεν είχαν παιδιά μαζί, ούτε περιουσίες, ούτε κάτι να μοιράσουν», ανέφερε ο χρόνιος φίλος της Βίκυς, συμπληρωνοντας ότι φοβόταν για τη ζωή της και δεν μπορούσε να τον αποφύγει.

«Με ένα ντέρμπι που είχε γίνει μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, του είχαν σπάσει τα χέρια. Είχαν τρεις - τέσσερις μήνες να μιλήσουν, εμφανίστηκε χθες ξαφνικά και μπήκε με το περίστροφο μέσα στην κουζίνα, την ώρα που στο μαγαζί είχε πελάτες», δήλωσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: