Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Οδηγούσε με 156χλμ στη Λεωφόρο Γρ.Διγενή στην Λευκωσία

Με 156 χιλιόμετρα την ώρα οδηγούσε μοτοσικλετιστής στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή χθες βράδυ, όπως εντοπίστηκε στο πλαίσιο ευρείας εκστρατεία της Αστυνομίας στη Λευκωσία με σκοπό την πάταξη της οχληρίας, της ηχορύπανσης και της νεανικής παραβατικότητας.


Κατά την εκστρατεία, έγιναν 76 συνολικά καταγγελίες για διάφορα αδικήματα, 133 έλεγχοι αλκοόλης με 12 καταγγελίες, καθώς επίσης και εκατοντάδες άλλοι έλεγχοι οδηγών και ύποπτων προσώπων. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων κατακρατήθηκαν εννέα συνολικά μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού και ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης (ΜΜΑΔ) και της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ), πραγματοποίησαν χθες από τις 10 το βράδυ μέχρι και τις 5 τα ξημερώματα σήμερα, στοχευμένη εκστρατεία στην πόλη και στα προάστια της επαρχίας Λευκωσίας.

Η όλη επιχείρηση επικεντρώθηκε στον έλεγχο συγκεκριμένων περιοχών όπως η Γρίβα Διγενή, Προδρόμου, Αγίου Στυλιανού, Αγίου Μάμα, Αγίου Γεωργίου στη Λακατάμεια και Παλλουριώτισσας, περιοχές όπου παρατηρείται το φαινόμενο της οχληρίας, της ηχορύπανσης και της νεανικής παραβατικότητας.

ΠΗΓΗ - ΚΥΠΕ
 http://www.sigmalive.com/news/local/156785#sthash.zDISVRdv.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: