Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Δείτε πόσo καιρό αντέχoυν oι γυναίκες χωρίς σεξ..


Άντρες και γυναίκες έχουν διαφορετικές αντοχές σε ό,τι αφορά θέματα που έχουν να κάνουν με τη σεξουαλική επαφή. Η συχνότητα αυτής είναι ένα ένα από αυτά και μεγάλη έρευνα γερμανικού περιοδικού έρχεται να ρίξει λίγο περισσότερο φως στο πόσο καιρό αντέχει μια γυναίκα χωρίς να έχει σεξουαλική επαφή.

Τα αποτελέσματα έρευνας, λοιπόν, που έκανε σε δείγμα 1.000 γυναικών ηλικίας από 29 έως 39 ετών το γερμανικό περιοδικό "Petra" είναι αποκαλυπτικά:
-Σύμφωνα με την έρευνα, το 58% των γυναικών δεν αντέχει στην ιδέα ότι μπορεί να ζήσει χωρίς τακτικό σεξ. Μπορεί να είναι η πλειοψηφία, αλλά αυτό δείχνει ότι υπάρχει ένα 42% που είναι διατεθειμένες να απέχουν από το σεξ για αρκετό καιρό, αν αυτό νιώθουν ότι είναι καλύτερο για εκείνες.
-Το 33% σχεδόν των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι το μεγαλύτερο διάστημα που πέρασε χωρίς να κάνει σεξ ήταν πάνω από 2 χρόνια!
-Το 41% απάντησε ότι η αποχή από το σεξ έχει φτάσει μέχρι και ένα χρόνο
-Το 27% απάντησε ότι έχει μείνει χωρίς σεξουαλική επαφή μέχρι και έξι μήνες.
Σύμφωνα με την έρευνα, μετά από τρεις μήνες αποχής από το σεξ η πλειοψηφία των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι έχει ανήσυχη και ενίοτε εριστική συμπεριφορά, ενώ μετά από περίοδο 6 μηνών εμφανίζει έντονο άγχος.
Η έρευνα επικεντρώθηκε στην σεξουαλική επαφή και δεν έλαβε υπόψιν της την αυτοϊκανοποίηση που μπορεί να μειώσει το στρες από την αποχή σεξουαλικής επαφής.


Πηγή: http://www.onmed.gr/sexoualikothta/item/318003-den-tha-pisteyete-poso-kairo-antexoun-oi-gynaikes-xoris-seks#ixzz3BNdE4jGV

Δεν υπάρχουν σχόλια: