Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Κλοπή σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Λάρνακα


Στόχος διαρρηκτών έγιναν διαμερίσματα που βρίσκονται σε πολυκατοικία στην παραλιακή Οδό Πιαλέ Πασιά στη Λάρνακα. Οι δράστες πέτυχαν είσοδο στα διαμερίσματα αφαιρώντας την κλειδαριά από την κύρια είσοδο. 



Όπως καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας, από τον ιδιοκτήτη του, διαμέρισμα που βρίσκεται σε πολυκατοικία στην Οδό Πιαλέ Πασιά, διαρρήχθηκε από αγνώστους με την μέθοδο της αφαίρεσης της κλειδαριάς από την κύρια είσοδο. Από το διαμέρισμα οι διαρρήκτες έκλεψαν άγνωστης αξίας χρυσαφικά.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Αστυνομίας οι οποίοι μετά από έρευνες αντιλήφθησαν ότι και άλλα διαμερίσματα που βρίσκονται στον ίδιο όροφο, διαρρήχθηκαν με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με την αφαίρεση της κλειδαριάς της κύριας εισόδου.

Τα διαμερίσματα αυτά είναι ακατοίκητα αφού οι ιδιοκτήτες τους είτε λείπουν στο εξωτερικό είτε αυτά χρησιμοποιούνται ως εξοχικές κατοικίες.

Η Αστυνομία θα συνεχίσει σήμερα τις έρευνες και εξετάσεις προκειμένου να εντοπιστούν οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων που διαρρήχθηκαν και κατά πόσον έχει κλαπεί οτιδήποτε από αυτά

 http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=13407&catid=9#sthash.6ErVNeth.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: