Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Στο κελί Βούλγαρος ως ύποπτος για τη ληστεία στη ΣΠΕ Κοντέα

Βούλγαρος ηλικίας 35 χρόνων, συνελήφθηκε το πρωί από την Αστυνομία ως ύποπτος για τη ληστεία που σημειώθηκε την Παρασκευή 22 Αυγούστου, σε υποκατάστημα της ΣΠΕ Κοντέας στη Δρομολαξιά, κατά την οποία εκλάπη το χρηματικό ποσό των 22 περίπου χιλιάδων ευρώ.


Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 08.30 σήμερα το πρωί άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας διενήργησαν στοχευμένη επιδρομή σε σπίτι 35χρονου Βούλγαρου, κάτοικου Μενεού.



Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε σε κρύπτη στα κεραμίδια της οικίας το μεγαλύτερο μέρος του χρηματικού ποσού από τις 22 χιλιάδες ευρώ της ληστείας. Εντοπίστηκαν επίσης άλλα τεκμήρια όπως η κουκούλα που φορούσε ο 35χρονος, ο οποίος συνελήφθη και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.



Σημειώνεται ότι ο 35χρονος απασχόλησε πρόσφατα την Αστυνομία σχετικά με ληστεία προσώπου και η υπόθεση εκκρεμεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.



Η Αστυνομία οδηγήθηκε στον εντοπισμό του υπόπτου αξιολογώντας τη περιγραφή που έδωσαν οι υπάλληλοι της Συνεργατικής, τις κινήσεις του που καταγράφηκαν από το κλειστό σύστημα παρακολούθησης και το ιστορικό του.



Υπενθυμίζεται ότι η ληστεία έγινε στις 22 Αυγούστου γύρω στις 12.55 το μεσημέρι όταν άγνωστος άνδρας, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα, φορώντας μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα, μπλε βερμούδα με άσπρες ρίγες στα πλευρά, ύψους 1.85 – 1.90, εκμεταλλευόμενος την είσοδο πελάτισσας στο κατάστημα της ΣΠΕ στη Δρομολαξιά, από την ελεγχόμενη είσοδο της Συνεργατικής, εισήλθε στο κατάστημα.



Ο άγνωστος άνδρας έχοντας στη κατοχή του όπλο το οποίο προφανώς να ήταν ομοίωμα, ζήτησε με σπασμένα αγγλικά, από τους τρεις υπαλλήλους – ταμίες της ΣΠΕ, χρήματα. Οι υπάλληλοι παρέδωσαν στον άγνωστο περίπου 22 χιλιάδες ευρώ και ακολούθως αναχώρησε πεζός από το κατάστημα.



Ωστόσο οι κινήσεις του καταγράφηκαν από το κύκλωμα παρακολούθησης της ΣΠΕ το οποίο μελετήθηκε από την Αστυνομία και εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό προς εντοπισμό του.

ΠΗΓΗ - ΚΥΠΕ
http://www.sigmalive.com/news/local/156803#sthash.TFHy7r4f.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: