Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

«Πρoσoχή στα one night stand»



Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος… Να «διασκεδάσει» ήθελε ένας Βρετανός, αλλά η ερωμένη της μιας νύχτας τον έκανε να του βγει ξινό. Και σαν να μην έφτανε αυτό, όταν κάλεσε την αστυνομία είδε το πάθημα του να δημοσιοποιείται.

Παντρεμένος ο κύριος, βρέθηκε μακριά από τη γυναίκα του και είπε να ζήσει μια περιπέτεια. Μόνο που εξελίχθηκε σε μεγαλύτερη περιπέτεια απ’ ότι φανταζόταν και δεν αναφερόμαστε σε αυτή στο κρεβάτι. Ο άνδρας πήγε ταξίδι στο Μάντσεστερ γνώρισε σε μπαρ μια άγνωστη γυναίκα και την κάλεσε να περάσουν μαζί τη νύχτα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Εκείνη φρόντισε να του μείνει αξέχαστη αυτή η νύχτα. Κατά τις τρεις τα χαράματα ο Βρετανός αποκοιμήθηκε, αφού πέρασε καλά με την γυναίκα του μπαρ και στις επτά το πρωί ξύπνησε για να διαπιστώσει ότι η κοπέλα είχε εξαφανιστεί και μαζί της είχαν… κάνει φτερά το κινητό του τηλέφωνο, το πορτοφόλι του και όσα μετρητά είχε στην τσέπη του παντελονιού του.

Το επόμενο βήμα του ήταν να καλέσει την αστυνομία για να δηλώσει την κλοπή. Αυτό που ακολούθησε ήταν η δεύτερη… ψυχρολουσία για τον «ζωηρό» κύριο. Οι αστυνομικοί έγραψαν στο Twitter: «Προσοχή στα one night stand! Ένας παντρεμένος που πήγε να κάνει one night stand, προσκάλεσε μια γυναίκα στις 3 το πρωί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και στις 7 είχε χάσει πορτοφόλι και κινητό!».



newsbeast.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: