Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Αυτοπυροβολήθηκε ο δράστης της τριπλής απόπειρας δολοφονίας στον Κόρνο


Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο χωριό Κόρνος, όπου 35χρονος πυροβόλησε τρία άτομα και ακολούθως τράπηκε σε φυγή για να εντοπιστεί λίγο αργότερα νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος στο αυτοκίνητό του σε δασώση περιοχή στα Κάτω Λεύκαρα. 




Η Αστυνομία εκτιμά ότι ο 35χρονος αυτοπυροβολήθηκε. Στη σκηνή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες προβαίνουν στις απαραίτητες έρευνες και εξετάσεις.
 
Όλα άρχισαν όταν ο 35χρονος δράστης και αυτόχειρας επισκέφτηκε το σπίτι της πρώην συζύγου του με σκοπό να παραλάβει τα δύο παιδιά τους, ένα αγοράκι 8 ετών και ένα κοριτσάκι 4 ετών, τα οποία αρνήθηκαν να φύγουν μαζί του.
 
Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο και ο 35χρονος πήρε κυνηγετικό από το αυτοκίνητό του πυροβολώντας εναντίον της 31χρονης πρώην συζύγου του, την οποία έπληξε στο λαιμό και του 39χρονου συντρόφου της που καθόταν δίπλα της στη βεράντα, ενώ σφαιρίδια έπληξαν και τη γιαγιά της στο χέρι. Η τριπλή απόπειρα δολοφονίας διαπράχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών, καθώς και κατοίκων της γειτονιάς.
 
Και οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της πρώην συζύγου του δράστη είναι κρίσιμη και βρίσκεται διασωληνωμένη στην εντατική μονάδα, ενώ εκτός κινδύνου βρίσκεται ο σύντροφος και η γιαγιά της 31χρονης.
 
Ο δράστης, μετά το επεισόδιο εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του και εντοπίστηκε αργότερα από την Αστυνομία νεκρός στο αυτοκίνητό του.  

Τα δύο μικρά παιδιά έχουν απομακρυνθεί από την σκηνή της απόπειρας φόνου, η οποία έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία.
 
Φαίνεται ότι δράστης έχει απασχολήσει την Αστυνομία και στο παρελθόν, ενώ διετέλεσε τρόφιμος του ψυχιατρείου και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.


http://www.philenews.com/el-gr/top-stories/885/215520/aftoktonise-o-drastis-tis-triplis-apopeiras-dolofonias-ston-korno#sthash.u2qZFEfH.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: