Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Το ήδη «ισλαμικό κράτος (Χαλιφάτο)» στα κατεχόμενα!

Σκεφθείτε ότι εμείς ήδη έχουμε «ισλαμικό κράτος» μέσα στην ίδια την πατρίδα μας! Και ο «αρχηγός¨»  της ISIS, επισκέπτεται σαν σουλτάνος τα κατεχόμενα τα οποία γέμισε με κουβαλητούς δικούς του. 


Αν αληθεύει το δημοσίευμα της εφημερίδας al-Halixh που εκδίδεται στα Αραβικά Εμιράτα το οποίο αποκαλεί ευθέως τον Ερντογάνως αρχηγό της ISIS, που αν αναλογιστεί ένας τη στάση της Τουρκίας όλους αυτούς τους μήνες υπέρ των ισλαμοφασιστών της Συρίας και το Ιράκ αλλά κα τη Χαμάς, δεν θα έχει και μεγάλη δυσκολία να το πιστέψει. Ήδη φροντοφωνάζει ότι δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία, δεν υπάρχει τέτοιο κράτος γι΄αυτόν. Δηλαδή εμείς στην Κύπρο ήδη έχουμε στημένο ένα «ισλαμικό κράτος (Χαλιφάτο) » το οποίο μάλιστα βλακωδώς και επικινδύνως το χρηματοδοτούμε εδώ και χρόνια και το συντηρούμε παντοιοτρόπως. Με την ηλίθια ηγεσία μας να επιμένει σύσσωμη να το αναγνωρίσει κιόλας με την εκτέλεση της τουρκοβρετανικήςδιζωνικής,  για να το βαφτίσουν οι ισλαμοφασίστες του Ερντογάν το... «άστρο» της ημισελήνου τους στη Μεσόγειο! Δεν σκέφτονται όμως τη τύχη θα περιμένει τους Χριστιανούς στα ελεύθερα...

Φ.Αργυρού

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Ερντογάν είναι ο αρχηγός της ISIS!

Posted by spitha80 στο Αυγούστου 24, 2014

τουρκιαικιλΤα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατηγορούν ευθέως τον Ερντογάν για τη δημιουργία της δολοφονικής ισλαμιστικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος».

Η εφημερίδα al-Halixh που εκδίδεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ισχυρίζεται ότι οιισλαμιστικές τρομοκρατικές ομάδες, κυρίως το ΙΚΙΛ, που πολεμούν στη Συρία και το Ιράκ, καθοδηγούνται από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας (ΜΙΤ).

Σε άρθρο με τίτλο «Το τουρκικό κουτί της Πανδώρας», η εφημερίδα αναφέρει συγκεκριμένα ότι οι τζιχαντιστές συγκεντρώνονται και εκπαιδεύονται στα τουρκικά εδάφη, ενώ στη συνέχεια μεταβαίνουν στη Συρία και το Ιράκ υπό την επίβλεψη των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Επιπλέον, κατηγορεί την Τουρκία ότι παίζει έναν καταστροφικό ρόλο στα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή, τονίζοντας ότι παρεμβαίνει στα εσωτερικά των γειτονικών της χωρών μέσω των τρομοκρατικών οργανώσεων που ελέγχει, οι οποίες στο παρελθόν σχετίζονταν με την αλ Κάιντα.

Παράλληλα, συνεχίζει το άρθρο, η Τουρκία επεμβαίνει και σε μη γειτονικές της χώρες, στηρίζοντας και προωθώντας την κυριαρχία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Η πολιτική του Ερντογάν έχει μετατρέψει την Τουρκία σε φυτώριο και άντρο των τρομοκρατών που σφάζουν, βιάζουν και δολοφονούν τους λαούς της Συρίας και του Ιράκ, προσθέτει ο συντάκτης της al-Halixh.

«Το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης της Τουρκίας (σ.σ. το κυβερνών κόμμα) έχει γίνει ένας «Δούρειος Ίππος» για τρομοκράτες και ένα σύγχρονο κουτί της Πανδώρας, το οποίο είναι γεμάτο με δεινά», καταλήγει το άρθρο.

Hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: