Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Πυροβόλησε την πρώην σύζυγο του μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών του

Συγκλονισμός στον Κόρνο, μετά την είδηση ότι άντρας πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε σοβαρά  την πρώην σύζυγο του, μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών τους. 


Τα σκάγια πέτυχαν την 80χρονη γιαγιά της πρώην συζύγου του και τον 39χρονο σύντροφο της, οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στη βεράντα του σπιτιού.
Όλα συνέβησαν γύρω στις 3:30 το απόγευμα, όταν ο 37χρονος φερόμενος  δράστης έσπευσε να πάρει τα δύο ανήλικα παιδιά του από το σπίτι της πρώην συζύγου του στον Κόρνο. 
Ωστόσο φαίνεται να δημιουργήθηκε μεταξύ τους ένα επεισόδιο, με αποτέλεσμα ο 37χρονος δράστης να κατευθυνθεί προς το αυτοκίνητό του, να πάρει το κυνηγετικό όπλο, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία ήταν έμφορτο και να πυροβολήσει μία φορά εναντίον της πρώην συζύγου του, την οποία τραυμάτισε σοβαρά.
Τα σκάγια πέτυχαν ελαφρά την 80χρονη γιαγιά της πρώην συζύγου του και τον 39χρονο σύντροφο της, οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στη βεράντα του σπιτιού.
Ευτυχώς τα παιδάκια γλύτωσαν από τα πυρά του δράστη, ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε και αναζητείται από την αστυνομία.
Η σκηνή έχει αποκλειστεί και διεξάγονται έρευνες, ενώ λαμβάνονται και καταθέσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του θύματος, το οποίο νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου  Λάρνακας, κρίνεται ως σοβαρή.


http://www.sigmalive.com/news/local/155975#sthash.v8bxHPZl.dpuf




Δεν υπάρχουν σχόλια: