Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ η ΠΑΟΚΑΡΑ. Διέλυσε με 4-0 την Ζίμπρου



Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του στο 11ο λεπτό όταν ο Αθανασιάδης έκανε εξαιρετική ασίστ με ψαλιδάκι στον Περέιρα ο οποίος τελείωσε υποδειγματικά τη φάση για το 1-0.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για τους Θεσσαλονικείς όταν στο 42ο ο Αμανί αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την Ζίμπρου με 10 παίκτες. Τρία λεπτά αργότερα, ήρθε ο Αθανασιάδης να εκμεταλλευτεί το γύρισμα του Ρατς και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας σκορ πρόκρισης στον “δικέφαλο του βορρά”.

Η ομάδα του Αναστασιάδη κυριαρχούσε απόλυτα πλέον στον αγωνιστικό χώρο και στο δεύτερο ημίχρονο έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα της. Ο Μακ στο 67΄, ο Τζαβέλλας στο 68΄ και ο Περέιρα στο 70΄ δεν μπόρεσαν να σημαδέψουν σωστά, ωστόσο τα κατάφερε ο Μακ στο 79΄όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Ζίμπρου με εξαιρετικό σουτ έγραψε το 3-0.

Το... ασπρόμαυρο πάρτι, όμως, συνεχίστηκε στην Τούμπα και στο 84΄ ο Μάρτενς με εκπληκτικό σουτ έγραψε το 4-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Κίτσιου, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Ρατς, Τζιόλης, Περέιρα, Μαντούρο (52' Κάτσε), Μακ (83' Πόζογλου), Σαλπιγγίδης (62' Μάρτενς), Αθανασιάδης

Ζίμπρου (Όλεγκ Κουμπάρεφ): Ρούσου, Γιάρνταν (80' Σπατάρου), Μπούργκιου, Πάβλιουτσεκ, Ερχάν, Βρεμέα, Κλίμοβιτς, Τσεπτίνε (46' Βισνιακόφς), Ντέντοβ, Αμανί, Γκρόσου (46' Αλεξέεφ).



http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=330181&catid=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: