Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας. Δύο άτομα στο νοσοκομείο


Δύο Ελληνοκύπριοι νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με τραύματα στα πόδια και στο κεφάλι, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά σήμερα τα ξημερώματα με αυτοκίνητο που οδηγούσε τουρίστας από τη Γαλλία.



Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα γύρω στις 3 τα ξημερώματα στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας παρά το ξενοδοχείο Sandy Beach, αυτοκίνητο που οδηγούσε τουρίστας από τη Γαλλία, 21 χρόνων συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, μετωπικά με άλλο όχημα που οδηγούσε Ελληνοκύπριος 30 χρόνων από την Πύλα.

Επί τόπου έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης οι οποίοι άρχισαν έρευνες. Στη σκηνή κλήθηκε επίσης ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον Ελληνοκύπριο οδηγό και άλλο πρόσωπο που βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, αφού έφεραν τραύματα στο κεφάλι και στα πόδια.

Στους δύο οδηγούς έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη για το Γάλλο και 18 μιλιγκράμ για τον Ελληνοκύπριο. Από τη σύγκρουση τα δύο οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς.




http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=13478&catid=9#sthash.AX6h4j2D.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: