Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Οικογενειακή τραγωδία η υπόθεση του Κόρνου. Νεκρή τελικά η 31χρονη που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύζυγό της

Η 31χρονη κοπέλα από τον Κόρνο η οποία είχε πυροβοληθεί το μεσημέρι από τον 35χρονο πρώην σύζυγο της, στο σπίτι της μητέρας της στο Κόρνο, υπέκυψε τελικά αργά χθες βράδυ  στα τραύματα της.


Η άτυχη κοπέλα υπέκυψε στα τραύματα της γύρω στις 22.15 απόψε, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Τρεις ώρες νωρίτερα, γύρω στις επτά το βράδυ ο 35χρονος, εντοπίστηκε από την Αστυνομία σε λίμνη αίματος κοντά στο αυτοκίνητο του έξω από το εξωκλήσι – μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, σε δασώδη περιοχή μεταξύ Δελίκηπου και Κάτω Λευκάρων.
Υπενθυμίζεται ότι η νέα οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα Τετάρτη 27 Αυγούστου όταν γύρω στις 15.30 το μεσημέρι, ο 35χρονος μετέβη στο σπίτι της πρώην πεθεράς του για να παραλάβει τα δύο παιδιά, που είχε από το γάμο του με την 31χρονη, ένα αγοράκι 8 χρόνων και ένα κοριτσάκι ηλικίας 4 χρόνων. Ωστόσο τα παιδιά, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αρνήθηκαν να πάνε μαζί του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει φραστικό επεισόδιο.
Μπροστά στα δύο παιδιά του και με μάρτυρες κατοίκους της περιοχής, ο 35χρονος πήγε αμέσως στο αυτοκίνητο του απ΄ όπου πήρε το έμφορτο κυνηγετικό όπλο που είχε και πυροβόλησε μία φορά εναντίον της πρώην συζύγου του, την οποία έπληξε στο κεφάλι. Σφαιρίδια από τον πυροβολισμό έπληξαν τόσο τον 39χρονο σύντροφο της πρώην συζύγου του όσο και τη γιαγιά της που εκείνη την ώρα κάθονταν με την 31χρονη στη βεράντα του σπιτιού.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της κοπέλας η οποία νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου θεωρείτο κρίσιμη και τελικά υπέκυψε στα τραύματα της γύρω στις 22.15 το βράδυ.
Η κατάσταση της υγείας τόσο του 39χρονου όσο και της 80χρονης κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου.
Μετά τον πυροβολισμό ο δράστης, ο οποίος διετέλεσε τρόφιμος του ψυχιατρείου και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, είχε εξαφανιστεί παίρνοντας μαζί του το κυνηγετικό όπλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: