Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Τους απείλησε με κυνηγετικό όπλο


Ενας 66χρονος Ελληνοκύπριος από την Αγία Νάπα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση χθες βράδυ για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης μεταφοράς και χρήσης κυνηγετικού όπλου τύπου ΔΟΚΟ, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, απειλής βιαιοπραγίας και επίθεσης εναντίον Αστυνομικού.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 19.00 το βράδυ 46χρονος Ελληνοκύπριος από την Αγία Νάπα τηλεφώνησε στον αστυνομικό σταθμό Αγίας Νάπας και ανέφερε ότι θα μετακόμιζε από το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε και ζητούσε τη βοήθεια της Αστυνομίας επειδή όπως είπε, φοβόταν για τη ζωή του, από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος αφού του χρωστούσε λεφτά.
 
Μέλη του αστυνομικού σταθμού Αγίας Νάπας μετέβησαν στη περιοχή και ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονταν στη σκηνή, παρουσιάστηκε ο 66χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος και ζήτησε από τον ένοικο να του εξοφλήσει τα χρήματα που του χρωστούσε.
 
Οι αστυνομικοί ανέφεραν στον 66χρονο πως εάν είχε οποιεσδήποτε οικονομικές διαφωνίες με τον ένοικο του διαμερίσματος του, θα έπρεπε να τις επιλύσει με νόμιμα μέσα και όχι με απειλές.
 
Ο 66χρονος έφυγε από την περιοχή και λίγο αργότερα επέστρεψε έχοντας στην κατοχή του ένα κυνηγετικό όπλο τύπου ΔΟΚΟ. Αμέσως ζήτησε από τους αστυνομικούς να φύγουν γιατί, όπως εξήγησε, θα πυροβολούσε εναντίον του 46χρονου και εναντίον των ιδίων εάν παρέμεναν στη σκηνή.
 
Οι αστυνομικοί επενέβησαν, κατάφεραν να πάρουν από τα χέρια του 66χρονου το κυνηγετικό όπλο και να τον συλλάβουν.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.


http://www.sigmalive.com/news/local/156961#sthash.nggDVnei.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: