Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Δείτε τι σκαρφίστηκε για να ξενυχτήσει κρυφά από τη φίλη του!


Αναστάτωση στην τοπική αστυνομία του Μπόλτον προκάλεσε ένας Βρετανός, ο οποίος θεώρησε καλή ιδέα να πει στη φίλη του ότι τον απήγαγαν, προκειμένου να ξενυχτήσει… ανενόχλητος!
Μόνο που μια ντουζίνα αξιωματικών σπατάλησε επτά ώρες, έπειτα από την καταγγελία της ανυποψίαστης γυναίκας, μόνο και μόνο για να βρεθεί σε πάρτι κοντά στο σπίτι του! 


Οι Αρχές μάλιστα έπειτα από κατ΄οίκον έρευνες προχώρησαν μέχρι και στη σύλληψη ενός υπόπτου για την απαγωγή, ο οποίος αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.
Παρά το γεγονός ωστόσο ότι εξοργίστηκαν με την ανοησία του 32χρονου Βρετανού, οι αστυνομικοί υποστήριξαν πως η γυναίκα έπραξε σωστά ενημερώνοντάς τους για το ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχθηκε.
«Σπαταλήσαμε σημαντικούς πόρους και χρόνο για την εύρεση αυτού του ανθρώπου, ο οποίος ήθελε απλά να πάει σε ένα πάρτι κρυφά από τη φίλη του. Είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο ανόητα και ανεύθυνα περιστατικά στα οποία έχουμε εμπλακεί», τόνισε ο ντεντέκτιβ επιθεωρητής Jo Clawson.
Στον Βρετανό επιβλήθηκε πρόστιμο 50 λιρών επειδή «απασχόλησε αναίτια την αστυνομία». Ο μόνος λόγος που δεν έκατσε στο ειδώλιο του κατηγορουμένου ήταν το γεγονός πως «είχαν είχαν ήδη σπαταληθεί αρκετοί πόροι και χρόνος γι΄αυτόν»


Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/486985/vretania-de-fantazeste-ti-skarfistike-gia-na-xenyhtisei-kryfa-apo-ti-fili-toy#ixzz3BNcU5grz

Δεν υπάρχουν σχόλια: