Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ο ΠΑΟΚ καθάρισε την Ντιναμό Μινσκ μέσα στην έδρα της με 0 - 2



Η αναμέτρηση ξεκίνησε με μια ανεπανάληπτη διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, αφού μόλις στο 3' ο Αθανασιάδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ιγκνάσεβιτς, ενώ στη συνέχεια της φάσης το πλασέ του Περέιρα πήγε πάνω σε αμυνόμενο. Ο “δικέφαλος” του Βορρά” συνέχισε να ελέγχει το ματς και να πιέζει για να ανοίξει το σκορ, αλλά τα... χαλούσε στην τελική πάσα.

Οι Θεσσαλονικείς έχασαν σε.. ρυθμό στη συνέχεια, δεν πρέσαραν το ίδιο αποτελεσματικά, αλλά διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα, αφού οι Λευκορώσοι δεν έδειξαν σε κανένα σημείο ικανοί να ανησυχήσουν τον Γλύκο. Όλα αυτά συνετέλεσαν στο να έχουμε ένα κακό παιχνίδι (φάνηκε η έλλειψη αγωνιστικής δράσης 18 ημερών του ΠΑΟΚ), με ένα δυσάρεστο νέο -όμως- για τον Αναστασιάδη, αφού είδε τον Κατσικά να αποχωρεί τραυματίας (28'). Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Βίτορ να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ με κεφαλιά (45').

Με την έναρξη της επανάληψης ο Αναστασιάδης επέλεξε να αλλάξει τον Σαλπιγγίδη (βρέθηκε σε κακή βραδιά) με τον Γκολάσα. Η κακή ανάπτυξη των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε, ενώ η πρώτη καλή φάση στο 45έπτο ανήκε στην Ντιναμό, με τον Γλύκο να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Αντάμοβιτς (50'). Οι Λευκορώσοι είχαν κει νέα πολύ καλή ευκαιρία στο 56', με τον Σίμοβιτς να μην μπορεί να νικήσει τον Έλληνα πορτιέρε.

Το παιχνίδι “άνοιξε” στη συνέχεια, με τον ΠΑΟΚ να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 71' με τον Περέιρα, αλλά και στο 80' με τον Τζανδάρη. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το νικητήριο γκολ, με τον Αθανασιάδη να τους λυτρώνει στο 82', κάνοντας το 0-1. Ο Κλάους -μάλιστα- είπε και την… τελευταία λέξη καθώς διαμόρφωσε στο 88’ το τελικό 2-0. Πλέον ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη την τελευταία αγωνιστική μέσα στην Τούμπα με την Γκινγκάμπ, για να πανηγυρίσει την πρόκριση στους “32” του Europa League.


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=350322&catid=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: