Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Tο θαυματουργό πηρούνι!


Τέλος στα λαχανικά που κρύβονται μέσα σε μπιφτέκια, πίτες και πουρέ για τα παιδιά που βλέπουν πρασινάδα και αρνούνται να καθίσουν στο τραπέζι. Με το Aromafork θα ζητούν και δεύτερη μερίδα!
Ποιες τροφές αρνείται πεισματικά να φάει το δικό σας παιδί, ενώ από την άλλη ζητάει συνέχεια γλυκά; 
Μπρόκολο, λαχανάκια βρυξελών, μπάμιες ή ψάρι; 

Μην προσπαθείτε να εντάξετε τις μισητές αυτές τροφές στη διατροφή του προσθέτοντας τις μέσα σε μπιφτέκια ή πίτες, απλά αλλάξτε πιρούνι.

Όχι όποιο και όποιο πιρούνι όμως, αλλά το Aromafork, το πιρούνι που καμουφλάρει τις τροφές δίνοντας τους πιο δελεαστικά αρώματα. Ειδικότερα, πρόκειται για ένα πιρούνι που απελευθερώνει ευχάριστες μυρωδιές κατά τη διάρκεια του γεύματος, ξεγελώντας το μυαλό που αντιλαμβάνεται ως γεύση της τροφής αυτό που μυρίζει και όχι αυτό που έχει στην πραγματικότητα στο στόμα.
aroma-r-evolution
 


Η χρήση του Aromafork της εταιρείας Molecule-R είναι πραγματικά εύκολη. Το πιρούνι έχει στη λαβή του μία εσοχή όπου μπαίνει ένα στυπόχαρτο στο οποίο ρίχνουμε μία σταγόνα από ένα αρωματικό, από τα συνολικά 21 διαφορετικά αρωματικά που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Μπανάνα, σοκολάτα, καφές, καρύδα, τζίντζερ, κανέλα, βούτυρο, ελαιόλαδο, καπνιστό, είναι μερικά μόνο από τα αρώματα που μεταμορφώνουν τα πιάτα μας.


Βέβαια το Aromafork δεν είναι μόνο για τα παιδιά, αλλά για όποιον είναι δύσκολος στο φαγητό ή γι’ αυτούς που θέλουν να πειραματίζονται. Φανταστείτε ένα φιλέτο με γεύση σοκολάτα… Μπορεί να μην το φτιάχνουμε στο σπίτι αλλά με το αρωματικό αυτό πιρούνι θα είναι σαν να το έχουμε όντως δοκιμάσει.
Το Aromafork με το σετ αρωμάτων που το συνοδεύουν το προμηθευόμαστε από το site της εταιρείας Molecule-R, στην τιμή των περίπου 58,95 δολαρίων ή περί τα 47 ευρώ. Οικονομικό δεν το λες, αλλά από ό,τι μυριζόμαστε μάλλον αξίζει τα λεφτά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: