Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Στο διεθνή χάρτη των κορυφαίων εταιρειών ανάπτυξης γης η Property Gallery


Πρωταγωνιστικό ρόλο στο διεθνή χάρτη των κορυφαίων εταιρειών ανάπτυξης γης κέρδισε η κυπριακή εταιρεία Property Gallery Developers & Constructors Ltd, η οποία απέσπασε σημαντικές διακρίσεις στα Βραβεία European Property Awards, που πραγματοποιήθηκαν σε ειδική τελετή στο Λονδίνο.
 

Επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία και τη φήμη της η Property Gallery κατέκτησε για το 2014-15 άλλα τρία βραβεία 5* στις κατηγορίες Best Office Architecture για το υπερσύγχρονο επιχειρησιακό συγκρότημα Nereus Tower, Best Mixed – Used Architecture για το Nereus Tower και το τριώροφο συγκρότημα πολυτελών διαμερισμάτων Nereus Residence και Best Architecture Single Residence για τις πολυτελείς βίλες Royal Blue.

Τα τρία νέα σημαντικά βραβεία προστίθενται στη συλλογή της Property Gallery που τα τελευταία έξι χρόνια κατέκτησε συνολικά 27 βραβεία, γεγονός που την κατατάσσει στην πρώτη θέση σε Κύπρο και Ευρώπη. Η εταιρεία δικαιωματικά φέρει το λογότυπο των βραβείων αυτών, το οποίο αποτελεί «σύμβολο αριστείας» στην παγκόσμια βιομηχανία ιδιοκτησίας.

Οι διακρίσεις της Property Gallery είναι ιδιαίτερα σημαντικές, αφού τα European Property Awardsθεωρούνται η υψηλότερη διάκριση στην παγκόσμια βιομηχανία Real Estate και Οικιστικής Ανάπτυξης, ενώ χαρακτηρίζονται ως τα βραβεία Όσκαρ του κλάδου των ακινήτων.

Η Property Gallery είναι μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες πολυτελών ακινήτων στη Λεμεσό, η οποία από το 2002 ακολουθεί μια σαφή και εστιασμένη στρατηγική με έντονη παρουσία στις διεθνείς αγορές. Διατηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και εκτέλεσης των οικιστικών έργων, δημιουργεί καινοτόμες και σύγχρονες οικιστικές και εμπορικές μονάδες, που φημίζονται γιατο πρωτοποριακό τους concept και την αρχιτεκτονική τους τελειότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: