Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Είναι εννέα ετών, πανέμορφη και εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο

Είναι πανέμορφη αλλά παραμένει ένα παιδί εννέα ετών. Γι’ αυτό η απόφαση των γονιών της να εκμεταλλευτούν την απίστευτη ομορφιά της μικρής Κριστίνα, η οποία ήδη από την ηλικία των τριών ετών εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο, έχει προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια.


Παρόλο που άλλα ενήλικα μοντέλα ούτε να το ονειρευτούν δεν τολμούν, η πανέμορφη Κριστίνα Πιμένοβα από τη Μόσχα έχει ήδη εργαστεί για την Vogue, τον Roberto Cavalli και τον Armani.
Tο βιογραφικό της Κριστίνα στο λογαριασμό της στο Facebook γράφει μεταξύ άλλων: «Άρχισε το μόντελινγκ σε ηλικία τριών ετών και όπου κι αν πήγαινε με τη μητέρα της, ο κόσμος της έλεγε πόσο αξιολάτρευτη είναι κι ότι πρέπει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην πασαρέλα», ενώ η μητέρα αλλά και ο πατέρας της, πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου, δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους για την καριέρα της κόρης τους.
Έχοντας ήδη συμπληρώσει έξι χρόνια προϋπηρεσίας στον λαμπερό κόσμο της μόδας, η πανέμορφη μικρή ρωσίδα η οποία αποκαλείται συχνά ως «το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» (βλ. φωτογραφίες) έχει έντονη παρουσία και στα social media. Η σελίδα της στο Instagram έχει 300.000 ακολούθους ενώ στο facebook μετράει πάνω από δύο εκατομμύρια φίλους. Σύμφωνα με την Daily Mail, τις διαχειρίζεται η μητέρα της, η οποία συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της Κριστίνα, οι οποίες ακολουθούνται από πλήθος σχολίων όχι πάντα «αθώων».
Ήδη σχόλια όπως «μωρό» και κοπλιμέντα για τα «μακριά πόδια» της μικρής ρωσίδας αγνώστων έχουν προκαλέσει την ανησυχία αρκετών που υποστηρίζουν ότι οι γονείς της την εκθέτουν σε σοβαρούς κινδύνους, μετατρέποντας το κορίτσι με το αγγελικό πρόσωπο σε σεξουαλικό αντικείμενο.


http://ikypros.com/?p=63350#sthash.RHcKEMWr.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: