Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Φοιτητές τους Κέιμπριτζ μιμούνται την Καρντάσιαν. ΦΩΤΟ

Τα πιο έξυπνα “μυαλά” της Βρετανίας μιμήθηκαν την Κιμ Καρντάσιαν και πόζαραν, δείχνοντας τα οπίσθιά τους στο φακό και συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό στον ετήσιο… διαγωνισμό του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, υπό τον τίτλο : «Ο κ…ος της χρονιάς».


Δώδεκα φοιτητές, έξι άντρες και έξι γυναίκες, έβγαλαν τα ρούχα τους για να δείξουν την οπίσθια πλευρά τους αλλά και να διαγωνιστούν για τον καλύτερο πισ… ό.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail», εκατοντάδες φοιτητές συμμετείχαν στο διαγωνισμό του Κέιμπριτζ. Μία από τις φοιτήτριες είχε την φαεινή ιδέα να ποζάρει στο φακό ακριβώς όπως η Καρντάσιαν.
Φορώντας ένα κολιέ από πέρλες, και μακριά μαύρα γάντια, η καστανή φοιτήτρια με τα κοντά μαλλιά έδειξε όλο χάρη τα οπίσθιά της.
Οι υπόλοιποι φοιτητές μιμήθηκαν τον Αδάμ και την Εύα ποζάροντας στο φακό, είτε ατενίζοντας το ποτάμι River Cam, είτε ανεβαίνοντας στη ταράτσα του πανεπιστημίου κοιτώντας την θέα.


Όπως υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα, ο διαγωνισμός αυτός πραγματοποιείται στο διεθνούς φήμης βρετανικό πανεπιστήμιο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, όμως φέτος οι φοιτητές εμπνεύστηκαν καθαρά από την πληθωρική τηλεπερσόνα, η γυμνή πόζα της οποίας προκάλεσε τις περασμένες ημέρες… ιντερνετική φρενίτιδα.
Οι φωτογραφίες των φοιτητών του Κέιμπριτζ αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της εφημερίδας των φοιτητών του βρετανικού πανεπιστημίου «The Tab», εκεί όπου οι φοιτητές κλήθηκαν να ψηφίσουν και να αναδείξουν την καλύτερη οπίσθια πλευρά.
Οι 12 φιναλίστ επελέγησαν από την συντακτική ομάδα της φοιτητικής εφημερίδας. Μία από τις φιναλίστ, η Κέιτι εμφανίστηκε στην ταράτσα του πανεπιστημίου ολόγυμνη, φορώντας μπλε κάλτσες έως το γόνατο.
«Σαφέστατα, οι φοιτητές του Κέιμπριτζ έχουν επηρεαστεί από τις γυμνές φωτογραφίες της Καρντάσιαν, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα» και προσθέτει πως μόνο μία διακρίθηκε.
Η Βιβιέν προτίμησε να φωτογραφηθεί με ένα μαύρο στρινγκ ενώ, ένας από τους άντρες φοιτητές που λατρεύει το κανό, φωτογραφήθηκε με το κουπί αλά… Αδάμ. Σύμφωνα με τους οργανωτές του διαγωνισμού, οι φοιτητές έδειξαν τους κ.. λους τους με μεγάλη χαρά, καθώς ήθελαν να δηλώσουν συμμετοχή στον ετήσιο θεσμό του Κέιμπριτζ!
 Ο διαγωνισμός αυτός, πάντως, έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση πολλών γυναικείων οργανώσεων, επισημαίνει η «Daily Mail».

http://ikypros.com/?p=62953#sthash.BNmty63A.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: